fbpx
Pezsgő ötletek

Pezsgő ötletek

Nehezen képzelhető el egy valamire való ünnep pezsgős koccintás nélkül. A pezsgő, mint nemes és exkluzív ital, illetve fogyasztása, napjainkra már sokkal elterjedtebbé vált, mint egykoron, gondoljunk csak a szállodák pezsgős reggeli szolgáltatására.

read more
Szavazz rám! – A politikai hirdetések története

Szavazz rám! – A politikai hirdetések története

A kereslet és kínálat ádáz piaci szabályai és hatásmechanizmusa természetes módon jelen van a politikum világában is. Elsődlegesen nem a kereskedelmi, hanem a társadalmi „piacon” hirdeti termékeit, amennyiben a politikai palettáról származó ígéreteket, frázisokat és hangzatos programokat idesoroljuk.

read more
Trick or Treat

Trick or Treat

Az amerikai kontinensről számos jó és hasznos dolog származik, nota bene, ennek ellenkezője is igaz. Az egyes hagyományos, sok esetben valamilyen szakrális ünnep vagy szokás elüzletiesedése, reklámfogássá degradálása is Amerikából, konkrétabban az USA-ból lopta be magát a világ más tájékaira, háztartásaiba.

read more
Egy cipőben járunk

Egy cipőben járunk

A retro vagy old school divat hullámait igyekeznek meglovagolni azok a hazai vállalkozók, akik a rendszerváltozást követő, egykori KGST piac összeomlásával eltűnt legendás magyar sportmárkákat – Méta, Senior, Tisza – szeretnék visszahozni a köztudatba, illetve gyártani és forgalmazni.

read more
Citius, Altius, Fortius TM

Citius, Altius, Fortius TM

Pár hete értek véget a Tokióban megrendezett XXXII. nyári olimpiai játékok, amelyet több – főleg negatív – tényező tett igazán egyedivé. Egyfelől a COVID-járvány miatt egy évvel később rendezték meg, másfelől pedig megmutatta, hogy nézők nélkül is meg lehet tartani a versenyeket, ahol…

read more