fbpx

Az elsők

Aug 30, 2022AZ ELSŐK

adwerk m. tóth géza

Rovatunkban gondolkodás nélküli, azonnali válaszokat kérünk interjúalanyainktól. Minden az elsőkről – gyorsan és röviden.
Ezúttal Ménesi-Bondár Gyöngyvér, az Oliver Wyman senior advisor-a igyekezett a lehető legjobban kihasználni az alig egy percet.

AW: Első kutya:
Ménesi-Bondár Gyöngyvér: Cocker spániel, akit 13 éves koromban kaptam és 13 évig élt. Elkisért a kiskamaszkortól a fiatal felnőtt korig, mintha a testvérem lett volna.

AW: Első autó:
MBGY: 205-ös almazöld Peugeot, amit főiskolás koromban vásároltam az első megtakarított pénzemből. Még a rendszámot is tudom: BBC-966.

AW: Első dolog reggel:
MBGY: Első utam a kávéhoz vezet. Főleg instant kávét készítek kókusz-, vagy zabtejjel. Egyhúzásra iszom meg, ez a rutinom része.

AW: Az első amerikai pillanat(ok):
MBGY: Dubaiból utaztunk New York-ba nyaralni és a Közel-Kelet után rettenetes zajosnak és hangosnak tűnt. Ugyanakkor rémisztően lenyűgöző is volt az első pillanatban. Houston (Texas) inkább hasonlít Dubaira, itt roppant meleg van nyáron, és enyhék a telek. Itt is nagy terek vannak, az utak is szélesek, gyakorlatilag nincs tömegközlekedés. Azonnal otthon éreztük magunkat.